Translate

maanantai 14. tammikuuta 2013

Löpötilöpöä..

Tervehdys! :) 


Kiko värjäsi juuri hiuksensa oransseiksi ja saimme idean laittaa hiuksista kuvan tänne blogiin. Kuvan hänestä otettuani vaati Kiko kuitenkin, että musta otetaan samanlainen... Nooh.. :D Tulos näkyy alhaalla.
 Mun hiusten tarinaan mahtuu ihan kohtuullisesti kaikkea. Ne on alkuperäisesti blondit ja niissä on vuosien varrella nähty vaaleita raitoja, ruskean eri sävyjä, mustaa, lilaa ja sinistä sekä lyhyttä ja pitkää mallia.
Kikon hiukset ovat luonnostaan maantienharmaat. Hän on aikaisemmin ottanut vaaleita ja oransseja raitoja sekä hänellä on ollut päässään oranssi kevytväri kerran aikaisemmin. Jokin aika sitten Kiko kyllästyi uudelleen maantienharmauteen ja päätti ottaa kerralla kestovärin. Hän ei vielä tiedä aikooko jatkossa käyttää kotivärejä vai käydä värjäämässä kampaajalla.
 Hinnan takia kampaaja ei tulisi ykkösenä, mutta Kiko pelkää kotivärien kuivattavan ihoa enemmän ja pahimmillaan aiheuttavan allergisen reaktion. Teidän mielipiteitänne? Kumpi olisi parempi vaihtoehto?

Tässä näkyvät Kikon kutrit.. ;) (kuva hiukan vääristää, luonnossa muistuttavat enemmän oranssia)

.. Ja tässä mun (Ruffen) hiukset. Värjään niitä siis ihan kotiväreillä, mustalla jossa on mukana hiukan sinistä. :)

.. Ja tässä vielä minä toisesta suunnasta xD. Mun aikeissa olisi  blondata hiukset takaisin mun luonnolliseen väriin. Vaik tykkään kyl hirveesti tästä mustasta. :/


4 kommenttia:

 1. Kivan oloinen blogi, jään seurailemaan. :) Meillä myös uusi blogi, joten tavallaan samassa asemassa ollaan! Käykää katsomassa, lukijoita ja kommentteja kaivataan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Käydään toki sinunki blogia katsomassa! :D

   By K&R

   Poista
 2. Hei ! :)
  Tosi kivanoloinen blogi ja itse värjään hiukset aina kotona ,en ole kertaakaan mennyt kampaajalle värjäyttämään. Olen ollut ihan tyytyväinen kotona värjättyihin hiuksiini eikä allergisia reaktioitakaan ole tullut. + molemmilla on aivan ihanat hiukset !
  Tässä mun blogi jos haluatte vilkaista :

  http://neeeaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :) Saattaappi olla, että tulen tuota kotivärjäystä kokeilemaan... Toki käyn vilkaisemassa blogisi. :D

   By K&R

   Poista