Translate

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Leffa-arvostelu


Avain Italiaan (The Italian Key )

Cabella on 19-vuotias orpotyttö, joka ei saanut koskaan tilaisuutta tutustua vanhempiinsa. Hän saa perinnökseen menehtyneeltä huoltajaltaan vaivaisen ruosteisin avaimen ja lähtee selvittämään avaimen arvoitus. Hän asettautuu asumaan italialaiseen vuoristokylään ja ystävystyy kolmen romantiikannälkäisen sisaruksen kanssa. Elokuvan aikana ystävykset auttavat Cabellaa selvittämään totuuden vanhemmistaan.

Elokuvassa nähdään Gwendolyn Anslow, Joana Cartocci, Leo Vertunni, Moose Ali Khan, Elisa Cartocci, Isadora Cartocci, Joeanna Sayler, Peter O. Almond, John Shea ja jopa suomesta tuttu Mikko Lemppilampi

Omaa mietintää leffasta

Leffa on aivan ihana, ainakin näin romantiikannälkäiselle tytsylle ;) Pidän leffan etenemistavasta ja siitä miten kauniisti leffa ilmaisee sen, että elämässä pitää nauttia pienistäkin asioita. Kyllä taisin muutamat kyyneleetkin tirauttaa äitini kanssa(: Aivan ihana ja liikuttava leffa. Suosittelen ehdottomasti katsomaan! Tän parempaa lässyn lässy leffa ei ole!!! ;D

Leffan takakannesta kopioituja lehtien kommentteja:

Silkkaa karkkia silmille!
 - Me Naiset

Sopii hyvin äidin ja tyttären leffailtaan!
-    - Meidän Perhe

  4 kommenttia:

 1. mua ei oikeen nappaa tällaset elokuva-arvostelut, mut ihan selkeetä tekstiä silti! tausta vois mun mielestä olla yksinkertaisempi esim ihan vaan valkonen. sellasen blogin lukemiseen on helpompi keskittyä. enemmän kuvia ja kuvan kooksi se suurin !!
  muuten tosi kiva blogi (-:

  http://mariakiv.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Tarkoituksena olisikin muokkailla blogin ulkoasua nyt hiihtolomalla! :) Toivottavasti eksyt jatkossakin tänne :)

   Poista
  2. ♥ Kiva blogi! Liityn lukijaks (:

   Liity säkin mun blogiin, jos tykkäät!

   www.hennanblogii.blogspot.com ♥

   Poista
 2. Oi kuinka mukava kuulla! <3 :) Käyn vilkasemas ja saatan liittyäkkin! :D

  VastaaPoista