Translate

maanantai 14. tammikuuta 2013

Leffa-arvosteluja
Nälkäpeli Ruffen näkökulmasta:
Nälkäpelin juoni on mielestäni erittäin hieno. En ole itse ainakaan törmännyt muissa elokuvissa ollenkaan samankaltaiseen. Sain tämän leffan itseasiassa joululahjaksi Kikolta.. :) Olin tosi tyytyväinen! Tämän näyttelijäsuoritukset on ihan parhaita! Peetan näyttelijä on mielestäni yksi kuumimpia miehia ikinä! :D Väkivallalla ei mässäillä liiaksi niin kuin helposti olisi voinut käydä. Miinusta tulee ainoastaan omituisen näköisestä naisesta, joka kutsuu kisaajat Nälkäpeliin. Hän pistää normaalien näköisten joukosta kuin tikku silmään.

Elämä pelissä ja Sanctum Kikon näkökulmasta:

Elämä pelissä on aivan ihana ja koskettava leffa, joka muuten perustuu tositapahtumiin. Leffan ideana on varmasti osoittaa, että ketään ei jätettä pulaan. Tuli leffan aikana muutamat kyyneleetkin tirautettua.. :) Mutta toki leffaan mahtuu paljon myös naurua.. :D Pidin kovasti elokuvan päänäyttelijästä Michaelista. Hän osasi mielestäni eläytyä rooliinsa upeasti.

Sanctum sopii hyvin jännitystä kaipaaville. Leffassa päähenkilöt menevät tutkimusmatkalle vedenalaiseen luolastoon, joka alkaakin sateen yllättäessä tulvimaan. Näin ollen heidän täytyy löytää tie takaisin ulos. Elokuvassa isän ja pojan suhde oli käsinkosketeltava. Kylmät välit saadaan korjattua elokuvan aikana, mutta ehkä hetken liian myöhään.... Lisää saat tietää katsomalla leffan, joka minulle jätti erittäin myönteiset fiilikset.

2 kommenttia:

 1. Heips! Ihan mukavan oloinen blogin alku. Postauksia on vielä sen verta vähän, että niiden sisältöä ei sen pahemmin viitsi vielä arvostella.

  Ulkoasu saisi pientä piristystä bannerista, joka vähän valottaisi blogin sisältöä. Lisäksi kaipailisin vähän yksityiskoohtaisempaa esittelyä teistä kummastakin. Esim. mitä harrastatte ja teette vapaa aikana, lemppari aineet koulussa yms. perusjuttuja. :)

  Lisäksi jos aiotte tehdä vielä tulevaisuudessa leffa-avosteluja, olisi kiva jos ensin vähän kertoisitte mistä elokuva ylipäätään kertoo. :)

  http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia paljon kommentista! Ajattelimme pikkuhiljaa esitellä enemmän itseämme postauksien myötä. Mutta sinua ja muita tulevia lukijoita varten harrastuksista tämän verran: Ruffe käy laulutunneilla ja Kikolla ei tällä hetkellä ole harrastuksia. :) Vapaa-ajalla vietämme aikaa ihan vain oleillen ja joskus saatamme löytää tiemme Helsinkiin shoppailureissulle. Ruffen lempiaineet koulussa ovat lakitieto ja äidinkieli, Kikon köksä ja lakitieto. Tulevaisuuden postaukset tulevat kuitenkin valaisemaan lisää.
  Leffa-arvostelujen osalta täytyy myöntää, että iski pienimuotoinen laiskuus. Syynä oli se, että kuvien latailusta syntyi omituinen ongelma, jonka ratkaisu vei aikaa ja puhtia kirjoittamiselta.
  Ja paljon respectiä banner -ideasta, jota emme edes ajatelleet!!

  VastaaPoista